• darkblurbg

Risk Security Holland beschikt over beveiligingsmedewerkers die kunnen worden ingezet als zogenoemde Security Profilers.

Het garanderen van een veilige omgeving is niet gemakkelijk. Onze profiler heeft een

SDR® training gevolgd. SDR® (kort voor “Search, Detect, React” ®) is een unieke en vooruitstrevende methode van preventieve profiling waarbij afwijkend gedrag in een vroegtijdig stadium kan worden gedetecteerd. Er wordt hierbij gekeken naar de context van de situatie en na detectie van onregelmatigheden wordt er op een de-escalerende wijze opgetreden.

Het concept SDR® laat personeel kwaadaardige intenties op een juiste manier interpreteren en hierop anticiperen, zonder hierbij gebruik te maken van etnisch profileren. Daarmee is SDR® hét antwoord op het toenemende dreigende klimaat van delicten en aanslagen van vandaag de dag.

Wij beschikken over via de SDR® Academy opgeleide personeelsleden die kunnen optreden als actieve profilers in veel verschillende situaties. Deze medewerkers zijn getraind in aandacht voor details en een snelle, correcte beoordeling van situaties en personen zodat er vlug geacteerd kan worden op serieuze bedreigingen, nog voordat er een incident heeft plaatsgevonden.

Belangrijk is om een gedegen dreigingsanalyse te maken en vanuit deze analyse de basis te leggen voor het herkennen van kwaadwilligen. Profiling in combinatie met traditionele beveiliging  bieden wij natuurlijk ook.

Deze dienst wordt in samenwerking met onze partner Security & Investigation Group uitgevoerd, zie www.sig-bv.nl

Contact

Bezoekadres:
Kruisweg 757-759
2132 NE Hoofddorp

Postadres:
Postbus 544
2130 AM Hoofddorp

Telefoon en e-mail:
Kantooruren : 020-4461300
Na 17.00 uur : 06-24470147
e-mail : info@risksecurity.nl

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie
ND 1558 (Beveiliging)
POB 828 (Particulier Onderzoek)
KvK: 37104113

Social media