• darkblurbg

In deze tijd is het zo dat het steeds vaker voorkomt dat personen te maken krijgen met bedreigende situaties, denkt u hierbij aan bijvoorbeeld afpersing, geweld, stalking , chantage en pogingen daartoe.

Wij bieden u professionele persoonsbeveiliging en kunnen u adviseren ten aanzien van passende maatregelen voor uw persoonlijke situatie. Natuurlijk is iedere situatie en elk persoon uniek en wordt door ons een op maat gemaakt plan van aanpak in werking gesteld om de risico’s voor u te minimaliseren.

De bij ons werkzame persoonsbeveiligers hebben veelal ervaring opgedaan bij overheidsdiensten in binnen- en buitenland en zijn getraind om proactief, snel en adequaat te reageren in situaties die daarom vragen.

Uiteraard staan naast het beveiligen discretie en privacy voorop en houden wij zoveel als mogelijk rekening met uw wensen hieromtrent zodat uw dagelijkse werkzaamheden en privé-activiteiten gewoon doorgang kunnen vinden. Alle uit te voeren werkzaamheden worden vooraf met u besproken.

Naast persoonsbeveiliging is het mogelijk te kiezen voor preventieve observatie. Op deze wijze is de inbreuk op uw privacy minimaal en kan er toch een oogje in het zeil worden gehouden en tevens belangrijke informatie worden verzameld.

In aansluiting op bovengenoemde dienstverlening is het uiteraard mogelijk om fysieke beveiliging te combineren met technische beveiliging, bijvoorbeeld door de installatie van camera’s en track & trace systemen.

Deze diensten worden uitgevoerd in combinatie met onze partner Security & Investigation Group B.V. voor meer informatie zie www.sig-bv.com

Contact

Bezoekadres:
Kruisweg 757-759
2132 NE Hoofddorp

Postadres:
Postbus 544
2130 AM Hoofddorp

Telefoon en e-mail:
Kantooruren : 020-4461300
Na 17.00 uur : 06-24470147
e-mail : info@risksecurity.nl

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie
ND 1558 (Beveiliging)
POB 828 (Particulier Onderzoek)
KvK: 37104113

Social media