• darkblurbg

Risk Security Holland levert goede en betrouwbare objectbeveiligers. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en zijn breed inzetbaar in alle te verrichten werkzaamheden welke nodig zijn om uw bedrijf of locatie te beveiligen.

De werkzaamheden van een objectbeveiliger bestaan onder andere uit het lopen van controlerondes, brand- en sluitrondes, in- en uitschrijven van bezoekers, bijhouden van de sleutelregistratie en nog vele andere werkzaamheden. De aanwezigheid van een beveiliger werkt zeer preventief en onze werknemer weet op te treden wanneer er zich ongewenste situaties voordoen.

Wij zijn in het bezit van het keurmerk Beveiliging wat garant staat voor kwaliteit.  Met onze opgedane ervaring kunnen we zorgen voor een flexibele en hoge kwaliteit van beveiliging. Samen met u maken we een gedegen plan van aanpak.

Bij objectbeveiliging is maatwerk en een goede risicoanalyse is van groot belang om een optimaal resultaat te krijgen, wij helpen u dan ook graag met het opstellen van een beveiligingsplan en/of risicoanalyse. Op deze manier streven wij naar het neerzetten van een zo goed en veilig mogelijke omgeving met elkaar.

Risk Security Holland heeft naast de reguliere beveiligers ook de mogelijkheid om hondengeleiders en brandwachten in te zetten als de situatie hier om vraagt.

Contact

Bezoekadres:
Kruisweg 757-759
2132 NE Hoofddorp

Postadres:
Postbus 544
2130 AM Hoofddorp

Telefoon en e-mail:
Kantooruren : 020-4461300
Na 17.00 uur : 06-24470147
e-mail : info@risksecurity.nl

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie
ND 1558 (Beveiliging)
POB 828 (Particulier Onderzoek)
KvK: 37104113

Social media