• darkblurbg

U heeft het beste voor met uw hotelgasten en dat betekent dat u altijd rekening zal houden met de veiligheid in en rondom uw hotel. Wij van Risk Security Holland helpen u graag met het verhogen van de veiligheid bij uw hotel.

Onze beveiligers beschikken over de juiste omgangsnormen en professionaliteit om zich te onderscheiden van de andere aanbieders van deze dienst. Hotelbeveiliging wordt uitgevoerd door gediplomeerde beveiligers die weten wat te doen in geval van een calamiteit of het nu gaat om een bommelding, brandmelding of andere calamiteiten.

Onze beveiligers hebben een flexibele werkhouding en begrip voor de dienstverlenende aard van uw hotel. De beveiligers worden speciaal getraind aan de hand van uw hotel, werkzaamheden en uw wensen.

De functie van beveiligingsmedewerker is zeer goed te combineren met receptiewerkzaamheden en werkzaamheden als nachtportier. Een ideale combinatie van safety, security en gasheerschap.

Wij van Risk Security Holland kunnen u ook van dienst zijn bij het maken van een risicoanalyse, het opstellen van een veiligheidsplan en het geven van trainingen voor het personeel. Dit komt allemaal ten goede voor de veiligheid binnen uw hotel.

Natuurlijk zijn wij u ook graag van dienst bij de beveiliging van een evenement, netwerkborrel, congres, board meetings, de beveiliging voor uw VIP gasten, maar ook voor de brandveiligheid kunt u terecht bij Risk Security Holland.

Wij bieden u kwaliteit en flexibiliteit.

Contact

Bezoekadres:
Kruisweg 757-759
2132 NE Hoofddorp

Postadres:
Postbus 544
2130 AM Hoofddorp

Telefoon en e-mail:
Kantooruren : 020-4461300
Na 17.00 uur : 06-24470147
e-mail : info@risksecurity.nl

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie
ND 1558 (Beveiliging)
POB 828 (Particulier Onderzoek)
KvK: 37104113

Social media