• darkblurbg

Risk Security Holland heeft zeer ruime ervaring als het gaat om evenementenbeveiliging. Onze ervaring strekt van grote dance-events tot kleinschalige evenementen. Onze beveiligers zullen op elk niveau representatief en gastvrij optreden, waarbij ieders veiligheid natuurlijk voorop staat.

Wanneer u Risk Security Holland vroegtijdig betrekt bij de voorbereiding van uw activiteiten zal dit zeker zijn vruchten afwerpen, waarbij u moet denken aan de vergunningaanvraag, overleg met gemeente en politie en het maken van een risicoanalyse en een beveiligingsplan. Tevens leveren wij aanvullende diensten zoals EHBO, verkeersregelaars, parkeerbeheer en brandwachten.

Onze leidinggevenden bij evenementen hebben naast de algemene opleidingen ten aanzien van beveiliging tevens de opleiding Crowd Management gevolgd. Onze crowdmanagers kunnen een capaciteits- en risicoanalyse maken en hebben ervaring met het ontruimen van een evenement.

Om het beveiligingstraject naar uw tevredenheid uit te voeren onderhouden wij steeds persoonlijk contact met de opdrachtgever zodat, indien dit nodig is, onmiddellijk kan worden ingespeeld op de veranderingen en de uitvoering van de werkzaamheden ten aanzien van het evenement.

Ons bedrijf is in het bezit van het keurmerk Beveiliging en het kwaliteitslabel Evenementbeveiliging wat garant staat voor de goede organisatie en de hoogste graad van integriteit. Risk Security Holland is een ECABO erkend leerbedrijf conform de Wet Educatie en Beroepsonderwijs en lid van de VBe NL (Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland)

Contact

Bezoekadres:
Kruisweg 757-759
2132 NE Hoofddorp

Postadres:
Postbus 544
2130 AM Hoofddorp

Telefoon en e-mail:
Kantooruren : 020-4461300
Na 17.00 uur : 06-24470147
e-mail : info@risksecurity.nl

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie
ND 1558 (Beveiliging)
POB 828 (Particulier Onderzoek)
KvK: 37104113

Social media